HR Assistent

Een veelzijdige tijdelijke vacature ter vervanging van een zwangerschapsverlof

“Haal jij energie uit de hectiek van alledag?"

In deze rol ben je de drijvende kracht achter de Personeelsadministratie. Daarnaast ondersteun je op de HR afdeling, die bestaat uit 6 gedreven collega’s, waaronder de salarisadministratie en de HR Generalisten. Ben je administratief onderlegd, kan je goed overzicht bewaren en breng je verfrissende energie met je mee? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn!

Wij zijn voor ons internationale hoofdkantoor in Etten-Leur vanaf medio september 2020 tot en met half maart 2021 op zoek naar een proactieve en servicegerichte HR Assistent die zich thuis voelt binnen een dynamische, internationale en no-nonsense omgeving.

Wat ga je doen?

  • Verzorgen van de personeelsadministratie in het personeelsinformatiesysteem (Afas)
  • Ondersteunen bij verwerking van salarismutaties
  • Opstellen van brieven en contracten
  • Onderhouden van contacten met derden, waaronder uitzendbureaus.
  • Zorg dragen voor een correcte tijdregistratie

Ben jij dit?
Voor deze afwisselende functie zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Assistent met minimaal een MBO niveau 4 diploma, PDL is een pré. Je hebt al een paar jaar werkervaring, bent ervaren met personeelsadministratie en hebt bij voorkeur ervaring met verwerking van salarismutaties. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, weet je weg goed te vinden in Microsoft Word en Excel en bent handig met systemen. Je houdt makkelijk het overzicht tussen alle verschillende taken en neemt hier verantwoordelijkheid voor. Verder ben je secuur, integer, gestructureerd, stressbestendig en een echte teamspeler.

Wat maakt werken bij Thetford zo leuk?

  • Een internationale organisatie waarbij je nog steeds al je collega’s persoonlijk kunt leren kennen
  • Brabantse gezelligheid (ook als je zelf ergens anders vandaan komt)
  • Korte lijntjes, informatie win je direct in bij stakeholders (intern en extern)
  • De open cultuur en dynamische internationale omgeving
  • We denken graag out-of-the-box en handelen hier ook naar

Een aanbod dat je niet kan weigeren

Als het nog niet genoeg was, we zorgen voor een uitdagende baan (ook al is deze tijdelijk) binnen een dynamische onderneming met een internationaal karakter. Vanzelfsprekend zijn een marktconform salaris, goedesecundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving onderdeel van een op maat samengesteld pakket.

De contracturen, werkdagen en werktijden worden in overleg afgestemd.

Ben jij onze nieuwe HR Assistent?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV! Mail naar jobmail@thetford.eu o.v.v. de betreffende functie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilse Luijten: 076-5042200. 

Over Thetford
Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 kantoren in Europa, Australië en China werken 700 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.